POPTREDSJEDNIK VLADE GRANIĆ RAZGOVARAO S GRADONAČELNIKOM CITYJA

Potpredsjednik hrvatske vlade Goran Granić sastao se u ponedjeljak s Gavynom Arthurom, gradonačelnikom londonskog poslovnog i financijskog središta Citya, priopćeno je iz Vlade.

Gradonačelnik koji zastupa britanske, ali i interese međunarodne financijske zajednice u Velikoj Britaniji, izrazio je zadovoljstvo pomakom koji je Hrvatska napravila na gospodarskom planu te na planu približavanja Europskoj uniji predajom službenog zahtjeva za članstvo, kaže se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Potpredsjednik Granić upoznao je londonskoga gradonačelnika s tijekom reforme pravosuđa u Hrvatskoj te s naporima koji se ulažu da bi se uklonile administrativne prepreke stranim ulaganjima, a istaknuo je i važnost reforme državne uprave.

Vlada je u protekle tri godine učinila mnogo u reformama mirovinskog sustava te sustava obrane i policije, rekao je Granić, naglasivši važnost nastavka provođenja reformi u sektorima zdravstva i obrazovanja. Gradonačelnik Arthur istaknuo je da je napredak Hrvatske u mnogim segmentima izuzetan te da polaže velike nade u njezin budući razvoj, kaže se u priopćenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara