Portugalski i španjolski policajci zaplijenili 2,3 tone hašiša

Portugalske i španjolske vlasti pronašle su i zaplijenile 2,3 tone hašiša na ušću rijeke Guadiana u gradu Vila Real de Santo Antonio (na jugu), uz španjolsku granicu, priopćio je u ponedjeljak dužnosnik portugalske žandarmerije.

Španjolska policija koja je bila u automobilu, a portugalski agenti na brodu, okružili su u nedjelju barku iz koje se istovarivala sumnjiva roba na španjolsku obalu Guadiane, kazao je dužnosnik.

Na španjolskoj strani, policija je zaustavila kamionet, zaplijenila oko 1,3 tone hašiša i uhitila Španjolca (40) koji živi u Huelvi (na jugu Španjolske). Drugih jedanaest osoba uspjelo je pobjeći, među kojima jedna brodom.

Članovi posade uspjeli su izbaciti s broda veći dio tereta do dolaska policije. Policija je pronašla i u ponedjeljak zaplijenila gotovo 2,3 tone hašiša, kako navodi taj dužnosnik.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Droga koja vjerojatno dolazi iz Maroka bila je namijenjena europskom tržištu, rekao je časnik Coias de Oliveira iz portugalske žandarmerije, kako prenosi portugalska agencija Lusa.

Na portugalskoj strani istraga o događaju povjerena je pravosudnoj policiji.

(Hina) xvrad ydgk

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara