Poštari od sutra Zagrepčanima dijele besplatni dvotjednik

Na hrvatskom novinskom tržištu sutra će se pojaviti prvi besplatni dvotjednik Zagreb News koji će u tiraži od 270.000 primjeraka poštari podijeliti građanima Zagreba i užeg prigradskog područja, najavio je danas nakladnik NCL Media Grupa.

Predsjednik Uprave NCL Media Grupe Ivo Pukanić ističe kako je riječ o prvoj besplatnoj novini koja bi se u idućih osam mjeseci trebala tiskati u 800.000 primjeraka i biti podijeljena svakom kućanstvu u Hrvatskoj.

Početna naklada namijenjena je distribuciji u Zagrebu i užem području oko grada, a dvotjednik će na kućne adrese dostavljati poštari. Nakladnik, koji je inače izdavač tjednika Nacional i Extra, očekuje da će do petka svi primjerci biti distribuirani.

U NCL Medija Grupi kažu da će dvotjednik u Zagrebu kućanstvima dostavljati oko 350 poštara, dok će za distribuciju širom Hrvatske za to trebati više od 3000 poštara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prvi broj izlazi na 56 stranica, a, kako najavljuje Pukanić, dvotjednik će obrađivati teme iz politike, gospodarstva, sporta, kulture, znanosti i zabave, te regionalne sadržaje.

Redakciju novog dvotjednika čini 20-tak novinara.

U NCL Medija Grupi tvrde da troškove proizvodnje u potpunosti pokrivaju prihodom od marketinga.

(Hina) xso yso

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara