Potpredsjednica Kosor čestitala Majčin dan

POTPREDSJEDNICA Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor uputila je danas čestitku u povodu obilježavanja 8. svibnja Majčinog dana.

"Povodom Majčinog dana, koji se ove godine obilježava u nedjelju, 8. svibnja, svim majkama i svim ženama koje u svojim domovima s ljubavlju skrbe o djeci, upućujem srdačne čestitke", ističe u čestitki potpredsjednica Vlade, dodavši da je zaštita majčinstva i djece jedna od temeljnih vrednota Ustava, a Majčin dan "prigoda da na tu činjenicu reagiraju svi odgovorni".

"Kako 15. svibnja obilježavamo i Međunarodni dan obitelji, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti pripremilo je niz prigodnih aktivnosti kojima je cilj pridonijeti očuvanju obiteljskih vrijednosti i unaprijediti kvalitetu obiteljskoga života. Te će aktivnosti uključiti otvaranje savjetovališta za djecu, mladež, brak i obitelj, održavanje okruglih stolova i radionica, te još niz aktivnosti u lokalnim zajednicama", stoji u čestitki Jadranke Kosor u povodu Majčinog dana.

(Hina) xpp ymć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara