Potpredsjednik Granić i ministrica Župan Rusković u Kini

POTPREDSJEDNIK hrvatske Vlade Goran Granić i ministrica turizma Pave Župan Rusković nalaze se od 15. do 23. veljače u posjetu Kini, gdje će razgovarati s više kineskih visokih dužnosnika i potpisati memorandum o suradnji u turizmu između dviju zemalja.

Riječ je o uzvratnom posjetu Wu Yi, državnoj savjetnici Državnog vijeća NR Kine, kaže se u ponedjeljak u priopćenju Vlade o tom posjetu, a tijekom boravka u Kini predviđeno je da se potpredsjednik Granić sastane s kineskim ministrom zdravstva, lokalnim dužnosnicima u Xi´anu i Šangaju.

Prema priopćenju, za vrijeme posjeta Hong Kongu potpredsjednik Granić će se sastati s glavnim tajnikom za administraciju (premijerom) Donaldom Tsangom, kojega će izvijestiti o ukidanju viznog režima za državljane posebnog upravnog područja Hong Kong.

Ministrica Župan Rusković u Pekingu će potpisati memorandum o suglasnosti između Ministarstva turizma i nacionalne uprave za turizam NR Kine u vezi s organizacijom inozemnih grupnih putovanja kineskih državljana u Hrvatsku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara