potpredsjednik Vlade Simonić posjetio školu ´Biaći´ u Kaštelima

Potpredsjednik Vlade Ante Simonić večeras je posjetio Osnovnu školu ´Biaći´ u Kaštel Novome, u kojoj razrednu nastavu s još 15 prvašića mjesec dana pohađa Ela Oblak, djevojčica zaražena virusom HIVa.L

Potpredsjednik Vlade Simonić, koji je potaknuo osnivanje Vladina stručnoga tima za socijalizaciju male Ele, za zatvorenim vratima je razgovarao s članovima Učiteljskog vijeća i Školskog odbora te ravnateljicom škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon sastanka Simonić je novinarima izrazio zadovoljstvo do sada postignutim. ´Pred nama je još puno posla. Do sada obavljenim poslom možemo biti zadovoljni, ali nema mjesta euforiji. Upravo stoga je danas dogovoreno kako će se višim standardom rada u školi stvoriti i bolji uvjeti za daljnju socijalizaciju male Ele. Dogovorili smo se, izvijestio je, da škola za tjedan dana dostavi stručnoj skupini što joj je najpotrebnije da bi poboljšala standard, kazao je potpredsjednik Vlade.

Riječ je u prvom redu o gradnji školske dvorane, dogradnji još nekoliko učionica te načinima uključivanja lokalnih vlasti i mjerodavnih ministarstava u stručnu i materijalnu potporu školi u Kaštel Novome.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara