Potpredsjednik Vlade Simonić sa sudionicima VIII. Hrvatskog foruma

Potpredsjednik Vlade RH Ante Simonić sastao se danas sa sudionicima VIII. Hrvatskom forumu pod nazivom "Hrvatska 21: Ekosocijalnotržišno gospodarstvo Europski put kao svjetski model" vicekancelarom Austrije u mirovini i predsjednikom Ekosocijalnog foruma Europa dr. Josefom Rieglerom, predsjednikom Instituta FAW u Ulmu prof.dr. Franzom Josefom Radmacherom, ravnateljem savjetodavnog instituta u Švicarskoj Johannesom Czwalinom i direktorom "Whos Who Europa Magazina" dr. Andreasom Lukasom. L

Sudionici VIII. Hrvatskog foruma u razgovoru su predstavili djelokrug svog rada te glavnu temu današnjeg skupa, koja se bavi ekosocijalno-tržišnim gospodarstvom, priopćeno je iz Vladinog Ureda za odnose s javnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Potpredsjednik Simonić zahvalio se na njihovim dosadašnjim doprinosima, idejama i projektima te rekao kako Hrvatska računa na njihov angažman i podršku u budućnosti.

Također je rekao kako su iskustva drugih država izuzetno značajna te da projekti koje predlažu nisu samo projekti pojedinaca, pojedinih država ili struke, već je to generacijski projekt koji traži okupljanje kritične mase ljudi i ideja.

Ponovivši interes Republike Hrvatske za ovakve projekte potpredsjednik Simonić zaželio je svojim sugovornicima uspješan rad na VIII. Hrvatskom forumu te ugodan boravak u Hrvatskoj.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara