Potraga za Franom Čirjakom i dalje bezuspješna

VIŠEDNEVNA potraga za 21-godišnjim Franom Čirjakom iz Raštevića pokraj Zadra i dalje je bezuspješna. Potraga je sad proširena i na šire zadarsko područje, a policija je ponovno razgovarala sa Čirjakovim roditeljima, u nadi da će doći do nekih novih saznanja, koja bi mogla pomoći u pronalasku tog 21-godišnjaka.

Policija, članovi Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) i mještani, do sad su pretražili cisterne, gusterne i napuštene objekte na području oko Raštevića i Nadina. Noću je mladića policija pokušavala locirati pomoću termovizijskih kamera. Potragu posljednjih dana dodatno otežavaju i loši vremenski uvjeti.

Podsjetimo, Čirjak se iz obiteljske kuće u mjestu Raštević udaljio 16. svibnja. Mještanima su se u potrazi pridružili policijski službenici, HGSS i psi tragači. Čirjakov mobitel lociran je na nepristupačnom teretnu, na širem području Raštevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema opisu kojeg je objavila zadarska policija, Čirjak je visok oko 180 cm i srednje je tjelesne građe. Ima smeđu kratku kosu i smeđe oči. Posljednji put je viđen odjeven u trenirku, kojoj je donji dio plave, a gornji dio žute boje, s plavom trakom. Ispod gornjeg dijela trenirke je nosio crvenu majicu kratkih rukava.

I.M.
Foto: MUP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara