Povratak Kire: U iščekivanju ponovnog izbora za gradonačelnika

GRADONAČELNIK Virovitice Zvonko Kožnjak i Ivica Kirin, koji je trenutno gradski vijećnik, najavili su razriješenje dužnosti Kožnjaka. On će, kako je rečeno, preuzeti novu dužnost - postat će direktor buduće tvrtke Virkom-plinovod.

Informacije su otkrivene na današnjoj konferenciji za medije, a riječ je o stranačkom dogovoru kojime bi se bivši ministar unutarnjih poslova trebao vratiti u fotelju gradonačelnika Virovitice.

Razriješenje sadašnjeg ministra bit će, kako javlja virovitica.net, objavljeno na sjednici Gradskog vijeća 14. svibnja. Tvrtka Virkom-plinovod trebala bi biti podijeljena na dva dijela, Virkom vodovod i kanalizacija.

"Svi projekti koje smo započeli i nove koje pripremamo rađeni su u zajedničkom timu, a taj kontinuitet ćemo nastaviti i dalje", kratko je kazao Kirin, kao i Kožnjak, koji se samo zahvalio gradskoj upravi i svojoj stranci, HDZ-u, na razumijevanju.

Naime, Kirina će Klub vijećnika HDZ-a predložiti za gradonačelnika Gradskom vijeću.

Kirin je kazao kako se za mjesto gradonačelnika nije odlučio zbog novca, nego "obitelji, prijatelja i rodnog grada".

"Nije sve u novcu. Obitelj, koja je zbog htjenja da napravim više i bolje često bila zanemarena, mi je puno važnija", izjavio je Kirin.

J.M.
Foto: Index
Video: Virovitica.info

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara