Poznanici preminule talijanske turistkinje otkazali ljetovanje u Hrvatskoj

PEDESETAK Talijana otkazalo je turističke aranžmane za boravak u Malom Lošinju nakon što se proteklih dana u lokalnim novinama Venecije i Verone pisalo o slučaju turistkinje Brune Falezze. Ona je nakon 11 dana kome preminula od posljedica pljačkaškog napada u Opatiji.

Riječ je uglavnom o prijateljima pokojne Brune i njezinim poznanicima, a ova je informacija potvrđena i u službi prodaje turističkog poduzeća "Jadranka" u čijim su objektima gosti iz Italije trebali odsjesti tijekom ljetovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi list doznaje od riječke turističke agencije "Tala" da ovaj slučaj otkazivanja dogovorenih aranžmana zbog razbojstva nad turistkinjama neće poprimiti veći obim, jer će dio turista koji nije otkazao gostovanje na hrvatskom dijelu Jadrana, a prvotno je bio u grupi s turistima koji su otkazali, biti prebačen u drugu grupu.

Direktor predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Milanu Klaudije Stojnić, rekao je kako su lokalne novine u Veneciji i Veroni (odakle su napadnute gošće i došle) najviše pisale o slučaju razbojstva u Opatiji, a od većih talijanskih tiskovina na napad se osvrnuo jedino Corriere della Sera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara