Predizborni skup Jadranke Kosor u Makarskoj

PREDSJEDNIČKA kandidatkinja HDZ-a Jadranka Kosor održala je predizborni skup večeras u Makarskoj na novootvorenom Trgu 156. brigade Hrvatske vojske, te je tom prigodom istaknula da će biti na strani onih koji traže da nedjelja uglavnom ne bude radni dan, već vrijeme za kuću, obitelj i djecu.

Otkrivanjem ploče s njegovim imenom taj su trg večeras i službeno otvorila dvojica pukovnika 156. makarsko-vrgoračke brigade HV-a Slobodan Nemčić i Ivan Glibota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Jadranka Kosor na skupu je rekla kako se tijekom cijele svoje karijere, kao novinarka na Hrvatskom radiju, a kasnije i kao zastupnica u Hrvatskom saboru, borila za prava onih koji su na margini društva, nezaposlene, udovice i djecu poginulih branitelja, kao i za same branitelje, te da će to činiti i kada postane predsjednicom.

Čvrsto ću se i nedvosmisleno boriti protiv svega što je štetno za Hrvatsku pa ću već u siječnju tražiti od Vlade poništenje štetnog ugovora o gradnji naftovoda Družbe Adrije, koji nam donosi onečišćenje Jadrana, rekla je Kosor.

Na večerašnjem skupu ona je izrazila uvjerenost u pobjedu, te je ponovila da će biti uspješna predsjednica države i i zapovjednica Oružanih snaga. To mogu oni koji poštuju hrvatske branitelje i Domovinski rat, rekla je kandidatkinja Jadranka Kosor.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara