Predizborni skup Jadranke Kosor u Vukovaru

PREDSJEDNIČKA kandidatkinja HDZ-a Jadranka Kosor poručila je večeras sa svog središnjega predizbornog skupa za Slavoniju u Vukovaru da će kao hrvatska predsjednica "čvrsto i snažno braniti hrvatske nacionalne interese".

"Kao hrvatska predsjednica znat ću tko je bio uzročnik agresije na Hrvatsku. Neću više nikomu dopustiti da kaže kako bi se svi svima trebali ispričati", poručila je Jadranka Kosor Slavoncima okupljenim na parkiralištu ispred hotela "Dunav".

U nazočnosti članova njezina izbornog tima iz pet slavonskih županija, među kojima su se nalazili i predsjednik Sabora Vladimir Šeks te ministri u Vladi Berislav Rončević i Petar Čobanković, Jadranka Kosor također je poručila kako će "kao hrvatska predsjednica biti protiv odlaska hrvatskih vojnika u Irak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ne dam svoga sina. Neću dati bilo čijeg sina", rekla je te dodala kako će za nju "i kada bude predsjednica ljudi uvijek biti ispred politike".

Kazala je kako će biti i protiv "štetnih poslova za Hrvatsku kao što je Družba Adrija".

"Bit ću ponosna i uspravna predsjednica koja se neće nikomu klanjati, ali ću svakoga dočekivati s osmijehom", poručila je.

Tijekom popodneva Jadranka Kosor je u Vinkovcima nazočila obilježavanju 15. obljetnice utemeljenja HDZ-a za područje bivše vinkovačke općine. Prije toga posjetila je Požegu, Novu Gradišku i Slavonski Brod.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara