predizborni skupovi neovisne liste nositerlja lijanovića

Nositelj Neovisne liste u 11. izbornoj jedinici Jerko Ivanković Lijanović (Široki Brijeg) i kandidat Josip Pejaković (Sarajevo) danas su u Odžaku i Orašju, predstavljajući listu, kazali da se na njoj nalaze kandidati koji iza sebe imaju veliko iskustvo, koji znaju, žele i mogu na najbolji način zastupati interese Hrvata u Hrvatskom saboru.

Na listi je 14 kandidata, a na njoj su, kako je danas rečeno u Orašju i Odžaku, kandidati iz različitih dijelova BiH, od Posavine, preko Sarajeva do Hercegovine.

Moto je cijele kampanje "Ukinimo granicu i riješimo naše pitanje trajno jer ulaskom u Europsku uniju ukinut će se granice", kazao je Lijanović.

Po njegovim riječima, Neovisna lista zalaže se za zajednički ulazak BiH i RH u Europsku uniju, "jer bi granica RH i BiH, u slučaju da Hrvatska uđe prva u EU, postala granicom koja bi izolirala sve građane BiH, a napose Hrvate".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na skupu su birači pozvani da izaberu ljude koji će zastupati interese naroda, a ne samo interese političkih stranaka kojima pripadaju.

Neovisna lista bi se, kaže Lijanović, pobrinula da se u potpunosti poštuje Ustav RH, koji jamči brigu za Hrvate u dijaspori, pa tako i za Hrvate u BiH.

(Hina) tb dd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara