Predsjednički kandidat Mladen Kešer na varaždinskom "Placu"

Nezavisni kandidat na izborima za predsjednika Hrvatske Mladen Kešer Keš prošao je danas, u sklopu predsjedničke utrke, kroz Plac, popularnu varaždinsku gradsku tržnicu.

Tom je prilikom podijelio svoje promidžbene letke prodavačima, većinom ženama s okolnih obiteljskih gospodarstava koje svoje prehrambene proizvode prodaju na štandovima.

S nekoliko njih popričao je interesirajući se za njihove probleme.

Glavni slogani na letku Mladena Kešera su: "Hrvatska ostaje na mladima", "Hrvatska je oduvijek Europa - Europa treba Hrvatsku" i "Probudi se, Hrvatsko, odgodimo EU".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na drugom dijelu letka je Potvrdnica, ovjerena kod javnog bilježnika, na kojoj piše da će on kao predsjednik Republike odgovoriti na sva pitanja i probleme građana vezane uz odnose s državnom upravom. Ako 15-ero građana ne dobije odgovor na svoja pitanja i probleme, Kešer će u tom slučaju dati neopozivu ostavku u roku od 15 dana.

Kešerovi glavni programski ciljevi su: minimum blagostanja za svakog hrvatskog građanina, konkurentnost gospodarstva kroz obrazovanje, znanost i pravedan porezni sustav, te učvrstiti hrvatsku nacionalnu sigurnost. Zauzima se za manju, jednostavniju i strožu državnu upravu, za socijalnu ravnopravnost kapitala i rada, obnovu duhovne i moralne stečevine hrvatskog naroda, odgodu ulaska u Europsku uniju i za to da u Hrvatskoj godine 2060. bude šest milijuna Hrvata.

Mladen Kešer načelnik je kalničke općine u Koprivničko-križevačkoj županiji.

(Hina) xmbed yln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara