Predsjednik Mesić na finalu Croatia Opena

PREDSJEDNIK Republike Hrvatske Stjepan Mesić danas je u Umagu nazočio finalnom dvoboju 15. izdanja teniskog ATP "Croatia Open".

Predsjednik Mesić je sa suradnicima doputovao u Umag nakon posjeta otoku Susku, a na terene teniskog kompleksa Stella Maris stigao je neposredno prije početka finalnog dvoboja. Predsjednika Mesića su dočekali istarski župan Ivan Jakovčić, direktor turnira Slavko Rasberger, saborski zastupnik Radimir Čačić, predsjednica Uprave Istraturista Gordana Tomičić, te mnogobrojni turisti.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz slavonske narodne pjesme Folklornog ansambla iz Slavonskog Broda, Mesić je popio kavu u ugostiteljskom objektu unutar Teniskog centra, a potom je iz svečane tribine pratio finalni dvoboj Talijana Filippa Volandria i Argentinca Guillerma Canasa.

Prije četiri dana u Zagrebu je Mesić primio direktora ATP Toura Marka Milesa i četverostrukog umaškog pobjednika Španjolca Carlosa Moyu, koji je tom prilikom odlikovan sa redom Danice hrvatske s likom Franje Bučara za sveopći doprinos u sportu i promicanje međunarodnog ugleda Republike Hrvatske.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara