Predsjednik Vrhovnog suda Ivica Crnić čestitao Vladimiru Šeksu

PREDSJEDNIK Vrhovnog suda RH Ivica Crnić čestitao je danas Vladimiru Šeksu na imenovanju za predsjednika Hrvatskog sabora, priopćeno je danas iz Ureda predsjednika Vrhovnog suda RH.

U čestitci predsjednik Vrhovnog suda Ivica Crnić iskazao je uvjerenje kako će novi predsjednik Hrvatskog sabora obavljajući tu časnu i odgovornu dužnost prema svom najboljem znanju i na temelju velikog iskustva koje ima, pridonijeti daljnjoj demokratizaciji i političkom sazrijevanju hrvatskog društva.

Time će se, navodi Crnić, na najbolji način oživotvoriti volja hrvatskih građana iskazana na proteklim izborima da se učini daljnji korak na putu gospodarskog i svekolikog razvoja zemlje, te njezinog pridruživanja europskim i svjetskim integracijama.

"Želim da naša suradnja bude temeljena na Ustavu, zakonima i na međusobnom poštovanju i uvažavanju neovisnosti i samostalnosti zakonodavne i sudbene vlasti", poručuje u čestitci Crnić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jačanje pravne države, te zaštita sloboda i prava državljana izazov je koji će biti izravna potvrda uspjeha našeg rada na dobrobit hrvatskih državljana i države", naglasio je predsjednik Vrhovnog suda RH u svojoj čestitci predsjedniku Hrvatskog sabora.

(Hina) pp/sdju sp

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara