Predstavljen Oracle Partner Network Hrvatska

MARIN TADIĆ, Managing Director Oracle Hrvatska i Goran Težak, Channel Manager Oracle Partner Network, na konferenciji za novinare održanoj u zagrebačkom hotelu Sheraton predstavili su Oracle Partner Network Hrvatska.

Sa 49 partnera, koliko ih je Oracle Hrvatska imao prije dvije godine, broj partnera se znatno povećao i  danas iznosi 92, od kojih je 14 Certified partnera i 78 Member partnera.

U zadnje dvije godine naglasak je stavljen na edukaciju i kompetentnost partnera, što je, kako kažu u Oracleu, uzrokovalo i profiliranjem partnera iz osnovnog Member statusa u Certified, kao i njihovu specijalizaciju po industrijama. Naravno, samim time udio partnera se u ukupnom prihodu Oracle Hrvatska povećao. Prije dvije godine iznosio je 37%, dok je danas taj udio 57%.

Marin Tadić, Managing Director Oracle Hrvatske, rekao je kako Oracle partnerima donosi znanje, konstantnu stručnu podršku u edukaciji, te u krajnjoj liniji dovodi do porasta profita. Iako je spomenuo kako su u tijeku razgovori koji bi mogli rezultirati skorim potpisivanjem dva značajna ugovora, nije želio otkriti tko bi mogli biti novi članovi Oracleove partnerske mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Težak, Channel Manager Oracle Partner Network Hrvatska izjavio je kako u Hrvatskoj, kao i u svijetu, Oracle sa svojim partnerima može ponuditi rješenja po svačijoj mjeri, primjerenoj cijeni, uz vrhunsku ekipu stručnjaka, kao i usluge podrške.

Najavljen je Oracle Education Week, na koji će od 8. do 11. ožujka biti pozvani svi članovi OPN-a. U četiri dana partneri će dobiti najnovije informacije od domaćih stručnjaka, Oraclovih stručnjaka iz drugih zemalja, te od stručnjaka iz EMEA-e.

OPN Hrvatska dio je globalnog OPN-a, koji broji 13000 članova, podijeljenih u tri glavne kategorije: Member, Certified i Certified Advantage partner.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara