Predstavljen projekt ˝Europa zajedno˝

IZASLANSTVO Europske komisije u Zagrebu, Ministarstvo za europske integracije i Hrvatski Telekom predstavili su u srijedu u Zagrebu zajednički projekt, čiji je cilj potaknuti hrvatske građane da se što više koriste internetom kako bi bili što informiraniji o europskim integracijama.

Projekt pod nazivom ´Europa zajedno´ predstavili su šef Izaslanstva Europske komisije u Zagrebu Jacques Wunenburger, hrvatski ministar vanjskih poslova Tonino Picula, zamjenica ministara za europske integracije Mirjana Mladineo i predsjednik uprave Hrvatskih Telekomunikacija Ivica Mudrinić.

U sklopu toga projekta Hrvatski Telekom će zajedno s računima za studeni svim građanima koji imaju fiksne telefonske linije poslati džepne kalendare na kojima će biti otisnute internet adrese Izaslanstva EK u Zagrebu (www.delhrv.cec.eu.int) i Ministarstva za europske integracije (www.mei.hr) te službenog portala Europske unije (www.europa.eu.int).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jacques Wunenburger je rekao da istraživanja koja redovito provodi Ministarstvo za europske integracije pokazuju da se hrvatski građani žale na nedostatak informacija o Europskoj uniji. Stoga je pokrenut ovaj projekt koji bi trebao potaknuti hrvatske građane da što više koriste internet i upoznati ih s brojnim internet stranicama s kojih će moći dobivati potrebne informacije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara