Predstavljen Sterling Integrator

ZAGREBAČKA tvrtka TIS PU d.o.o. ovlašteni distributer američke tvrtke Sterling Commerce, predstavila je rješenje pod nazivom Sterling Integrator namijenjeno integraciji poslovnih sustava unutar tvrtke, kao i integraciji s poslovnim sustavima vanjskih partnera i upravljanju poslovnim procesima u cjelini.

Sastavljen je od modula, a njihove cijene se kreću od minimalnih desetak tisuća do nekoliko milijuna dolara, ovisno o broju traženih modula i potrebama klijenta.

Fokus Sterling Integratora je u ovom trenutku u proizvodnoj industriji i bankarstvu, no intencija je biti prisutan u svim područjima.

Jedinstvena arhitektura ovog sustava, prilagođena je tvrtkama svih veličina i omogućava integraciju unutarnjih informacijskih podsustava (EAI) i integraciju s eksternim poslovnim sustavima partnera (B2B).

Rješenje sadrži unaprijed razvijene adaptere prilagođene standardnim aplikativnim paketima u području poslovnih aplikacija (SAP, ORACLE, SIEBEL) i adaptere prema tehnološkim komponentama (ebXML, SOAP, LDAP itd.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na taj način osigurana je efikasna i brza realizacija podrške poslovnih procesa koji obuhvaćaju više odvojenih poslovnih sustava.

Proizvod je utemeljen na Java 2 Enterprise Edition (J2EE) tehnologiji, a uključuje i BMPL - jezik za modeliranje poslovnih procesa kojim se opisuju i aktivnosti osoba uključenih u poslovne procese, zavisno o njihovom tijeku.

Na isti način na koji XML identificira specifične tipove podataka, BMPL identificira ključne module poslovnih procesa unutar e-business sustava. Također, zahvaljujući translacijskom servisu Sterling Integratora omogućena je koegzistencija EDI (Electronic Data Interchange) i XML standarda koja osigurava elektroničku razmjenu dokumenata između poslovnih partnera.

Sustav isto tako omogućuje i prenošenje različitih formata dokumenata, sigurnost komunikacije, skalabilnost, a posjeduje i upravljački servis za praćenje kompletnih poslovnih procesa.

Sterling Integrator radi na svim Windows, Linux i UNIX operativnim sustavima, a u pripremi je i rješenje za IBM platforme.

Prema riječima Jakova Jurića zaduženoga za EMEA regiju u tvrtki Sterling Commerce, rezultat njegova korištenja je efikasnije integracijsko rješenje uz manje zahtjeva za resursima, koje omogućava brže reakcije na poslovne zahtjeve koji nastaju u okviru tvrtke, bilo na strani partnera ili kupaca.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara