Predstavljeni novi 2D i 3D paketi telekom operatera B.net

NAKON službenog početka rada, novi telekomunikacijski operater B.net, predstavio je nove pakete usluga 2D (dual-play) i 3D (triple-play). B.net nastao je nedavnim spajanjem Adriatic Kabela i DCM-a pod vodstvom Bewaga koji ih je kupio za 55 milijuna eura, a sada na tržištu nudi se svoje usluge u jednom paketu, fiksnu telefoniju, kabelsku televiziju i internetski pristup.

Posebnost B.neta je u tome što nudeći pakete 2D i 3D, korisnici mogu kombinirati dvije ili više navedenih usluga te, za razliku od drugih telekomunikacijskih operatera, uslugu nude isključivo preko vlastite mrežne infrastrukture, rekao je predsjednik Uprave Adrian Ježina.

Dual-play (2D) paket omogućuje korisniku odabiranje sadržaja paketa, bilo da je to TV i fiksna linija, internet i fiksna linija ili internet i TV. Model paketa za 99 kuna, koji je najjeftiniji, uključuje 33 televizijskih programa te telefoniranje uz uključenih 55 minuta besplatnog razgovora prema nacionalnim fiksnim linijama.

Napredniji paket, triple-play (3D) uključuje sve tri usluge u cijeni mjesečne naknade od 225 kuna. U paketu su uključeni neograničeni razgovor prem fiksnim nacionalnim linijama, 33 televizijskih programa te flat rate pristup internetu pri brzini od 1Mbps.


V.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara