Predstavljeni novi 2D i 3D paketi telekom operatera B.net

Predstavljeni novi 2D i 3D paketi telekom operatera B.net

NAKON službenog početka rada, novi telekomunikacijski operater B.net, predstavio je nove pakete usluga 2D (dual-play) i 3D (triple-play). B.net nastao je nedavnim spajanjem Adriatic Kabela i DCM-a pod vodstvom Bewaga koji ih je kupio za 55 milijuna eura, a sada na tržištu nudi se svoje usluge u jednom paketu, fiksnu telefoniju, kabelsku televiziju i internetski pristup.

Posebnost B.neta je u tome što nudeći pakete 2D i 3D, korisnici mogu kombinirati dvije ili više navedenih usluga te, za razliku od drugih telekomunikacijskih operatera, uslugu nude isključivo preko vlastite mrežne infrastrukture, rekao je predsjednik Uprave Adrian Ježina.

Dual-play (2D) paket omogućuje korisniku odabiranje sadržaja paketa, bilo da je to TV i fiksna linija, internet i fiksna linija ili internet i TV. Model paketa za 99 kuna, koji je najjeftiniji, uključuje 33 televizijskih programa te telefoniranje uz uključenih 55 minuta besplatnog razgovora prema nacionalnim fiksnim linijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napredniji paket, triple-play (3D) uključuje sve tri usluge u cijeni mjesečne naknade od 225 kuna. U paketu su uključeni neograničeni razgovor prem fiksnim nacionalnim linijama, 33 televizijskih programa te flat rate pristup internetu pri brzini od 1Mbps.


V.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara