Prekršajna prijava protiv domara O.Š. iz Kaštela zbog udaranja maloljetnog učenika

PROTIV 41godišnjeg Nikše Radića, domara sportske dvorane u Kaštel Starom, podnesena je prekršajna prijava zbog osnovane sumnje da je 29. ožujka fizički napao Tomislava Duvnjaka, 15-godišnjeg učenika Osnovne škole Filipa Lukasa.

Domar je osumnjičen da je učenika u svlačionici fizički napao, uhvatio ga za vrat i udario u stražnjicu, izvijestila je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Tina Disopra, ne navodeći identitet osumnjičenog, ni žrtve.

Domar je prekršajno prijavljen, sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, nakon što su službenici Odjela za maloljetničku delikvenciju kaštelanske policijske postaje, na temelju obavijesnih razgovora s njim, te s dječakom, njegovim roditeljima, kolegama, liječnicom i djelatnicima škole, utvrdili postojanje osnovane sumnje u počinjenje djela.

Događaj se zbio u ponedjeljak, 29. ožujka, kada je domar, prema kazivanju učenika koji su se u tom trenutku nalazili u svlačionici, upao u svlačionicu, dohvatio Tomislava za vrat, odbacio ga prema ormarima i udario nogom u stražnjicu. Sam domar, inače ugledni Kaštelanin i predsjednik karnevalskog društva, nijekao je počinjenje tog djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad na učenika prijavila je liječnica Doma zdravlja kojoj je Tomislav doveden na pregled tri sata nakon događaja iako su sa svim bili upoznati i nastavnici. Tomislav je, navodno, od udaraca imao glavobolje, no utvrđeno je kako nema teških ozljeda ni posljedica.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara