Premijer Račan: O ostavci ne razmišljam

Premijer Račan: O ostavci ne razmišljam
PREDSJEDNIK hrvatske Vlade i SDP-a Ivica Račan izjavio je danas da barem za sad ne razmišlja o ostavci na premijersku dužnost.

Račan je to rekao odgovarajući na novinarski upit - je li točan medijski napis da je na sjednici Predsjedništva SDP-a rekao da će podnijeti ostavku na dužnost premijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Okrenut sam poslu kojeg moram završiti. Ako ocijenim da ga ne mogu izvršiti bit će vremena da govorim o ostavci. Dakle, o ostavci, barem za sada ne razmišljam", rekao je Račan za posjeta Puli.

Prema pisanju jednog dnevnog lista na sjednici Predsjedništva SDP-a Račan je spomenuo mogućnost da podnese ostavku, potaknut odlukom HSS-ovih ministara da ne podrže zaključke o funkcioniranju Vlade do kraja mandata.

"Otvoreno odbijanje da se do kraja mandata posveti radu na ulasku Hrvatske u EU, a ne strančarenju prevršilo je svaku mjeru. Gubim živce i ne mogu više ovako raditi. Radije ćemo ići u opoziciju, nego ovako nastaviti", poručio je po pisanju lista, premijer Račan na sjednici SDP-ova Predsjedništva prošle srijede. Isti dnevni list prenosi da je Račan tu tvrdnju ponovio i jučer na zatvorenoj sjednici Vlade.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara