Pretučeni dječak iz Sesveta se vratio kući: Znaš da sam molio za pomoć?

Pretučeni dječak iz Sesveta se vratio kući: Znaš da sam molio za pomoć?

Tekst: I.Kri.
Foto: NovaTv

PRETUČENI dječak iz Sesveta, Filip Š., vratio se svome domu što mu je donijelo više sigurnosti, a zagrljaji sa sestrom i bratom su ga malo i smirili.

No, stravično premlaćivanje od prošlog tjedna mu se stalno vraća. "Znaš da su me ritali? Znaš da sam molio za pomoć", ta je pitanja hrabri 14-godišnjak postavio svome bratu s kojim je, do tada, razgovarao o svakodnevnim temama, piše Večernji list. Roditelje je pitao zašto je baš on dobio batine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U snovima mu se javljale strašne slike sa zaslona mobitela

Njegova majka Sanja je opisala kako se kod Filipa stalno izmjenjuju osjećaji bijesa i straha pa onda i zaplače. Dječak je svojoj majci kazao da u bolnici nije mogao spavati, a čim bi uspio usnuti u snovima bi mu se pojavljivale strašne slike na zaslonu mobitela.

Ovu noć se Filip sklupčao uz svoga brata te je spavao mirno i bez noćnih mora. Roditelji su svjesni da će oporavak biti dug i težak, a teško razdoblje očekuje i njih. Majka je rekla kako sa prozora vidi autobusnu postaju na kojoj su ga napali te razmišlja kako se njezin osjećao kada su ga mlatili, a on je gledao osvijetljen prostor svoje kuće. Ona se stalno prisjeća trenutka kada ga je prvi puta vidjela u bolnici te dodaje kako sine ne prepoznala da nije znala kome ulazi u sobu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara