Pretukao susjeda jer se naljutio na njegovu djecu?

Tekst: J.C.
Foto: HR Foto

39-GODIŠNJEG Nikšu E. zaskočio je pred stanom u zgradi na splitskom Mažuranićevom šetalištu 35 njegov dvije godine stariji susjed Srđan M, te ga bez razloga udario šakom u glavu. Nikša je od udarca izgubio ravnotežu, a Srđan mu je počeo prijetiti nakon čega je otišao.

Nikša je nasilnog susjeda prijavio policiji, te je protiv njega podignuta kaznena prijava zbog nanošenja teške tjelesne ozljede. Nikši su od udarca stradali bubnjići, te mu je izbijen jedan prednji zub. Napadač je policiji rekao da Nikša laže i da ga nije udario.

Policija nije objasnila motive iza napada, ali neslužbeno se doznaje kako je Srđan udario svog susjeda zato što je bio ljut na njegovu djecu koja mu navodno uništavaju zaštitnu tendu pljucajući s balkona.

Srđanova supruga, pak, tvrdi kako je susjeda Nikšu još ovog ljeta prijavila policiji, ali nije željela otkriti zbog čega. No, s novinarima je ipak podijelila slutnje kako je Nikša njenog susjeda za napad prijavio isključivo zbog ozljede jer ona vjeruje da mu njen suprug Srđan nije izbio zub.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara