Prihodi Combisa veći 50 posto, a dobit 29 posto

TVRTKA Combis, vodeći hrvatski sistem integrator, u prošloj je godini uprihodio 312,7 milijuna kuna, odnosno 50 posto više nego u prethodnoj godini. Dobit Combisa porasla je za 29 posto u odnosu na 2005. godinu, a  iznosila je 16,3 milijuna kuna.

"Iznimno smo zadovoljni ostvarenim poslovnim rezultatima obzirom da smo prošlogodišnji ambiciozni poslovni plan premašili za 30 posto" - izjavio je Ivan Gabrić, predsjednik Uprave Combisa.

Uz poticajne poslovne rezultate prošlu godinu je obilježio i početak širenja Combisa na regiju. Prvi ured otvoren je u Sarajevu, novoj središnjici za područje BiH. Na tržištu BiH Combis se predstavlja kroz vrlo sofisticirana, složena i cjelovita ICT rješenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U posljednje tri godine Combis je napravio veliki iskorak na hrvatskom IT tržištu. Entuzijazam naših zaposlenika, brojni zahtjevni projekti te ohrabrujući poslovni rezultati potaknuli su nas na još ambicioznije planove za budućnost. Danas sa zadovoljstvom mogu reći da želimo postati vodeća regionalna informatička tvrtka, s tržišno prepoznatim ICT rješenjima zasnovanim na vrhunskim uslugama i vodećim svjetskim tehnologijama" pojasnio je Gabrić.

Uz pozicioniranje u regiji poslovni plan Combisa za 2007. godinu predviđa daljnji rast prihoda od 20-tak posto, porast broja ponuđenih usluga i proizvoda, kao i daljnje razvijanje vlastitih rješenja, te optimizaciju kontakata s korisnicima kroz centralizirani “Service desk”.

Combis danas zapošljava 200 djelatnika u 9 hrvatskih gradova, a do kraja godine planiraju zaposliti još dvadesetak ljudi. U prošloj godini u edukaciju zaposlenika uloženo je 1,9 milijuna kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara