Prijeteći bombom iz kladionice opljačkao nekoliko stotina kuna

TRI ORUŽANA upada u kladionice dogodila su se prvog dana studenog u kojem su pljačkaši iz kladionica odnijeli nekoliko tisuća kuna. Kako je priopćila PU zagrebačka, prvo razbojstvo dogodilo se jučer oko 11.35 sati u Ljubljanici gdje je lopov u sportsku kladionicu upao naoružan bombom.

Nepoznati muškarac je 23-godišnjoj djelatnici kladionice zaprijetio ručnom bombom i tražio da mu preda sav novac.

Kako u kladionici nije bilo drugih osoba, 23-godišnjakinja se uplašila i lopovu je predala novac. On je nakon toga pobjegao u nepoznatom smjeru, a materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna.

Oko 19.15 sati u Orljavičkoj ulici na Trnju dvojica maskiranih muškaraca su uz prijetnju pištoljem od 22-godišnje djelatnice sportske kladionice tražili da im preda novac.

Slično kao i u Ljubljanici, djevojka je u kladionici bila sama, pa je iz straha za vlastiti život pljačkašima predala sav novac. Policija procjenjuje da šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Posljednja pljačka kladionice dogodila se oko 20.40 sati u Froudeovoj ulici u Novom Zagrebu u kojoj je pljačkaš 28 godišnjoj zaposlenici zaprijetio pištoljem.

Budući da je bila sama, i u strahu za vlastiti život, 28-godišnjakinja je poslušala pljačkaša i predala mu dnevni utržak. Šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara