PRIKAZAN FILM GORI VATRA U ORAŠJU

Film "Gori vatra" Pjera Žalice, bosanskohercegovačkog redatelja prikazan je sinoć u oraškoj kino dvorani u okviru osmih Dana hrvatskog filma. L

Kino dvorana bila je mala za sve zainteresirane koji su željeli vidjeti hvaljeno bosansko-hercegovačko filmsko ostvarenje. Film je predpremijerno prikazan za područje BiH.

"S filmom "Gori vatra", mi smo pokazali da smo okupili glumačku, produkcijsku i organizacijsku ekipu s područja cijele regije. Mislim da ne možemo živjeti jedni bez drugih. To je cilj kamo treba ići bosansko-hercegovački film i inače svi mi. Građani Orašja, kroz manifestaciju Dani hrvatskog filma imaju priliku po prvi put vidjeti ovaj filmski projekt, kazao je Zijad Mehić, producent filma.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na osmim Danima hrvatskog filma prikazani su filmovi "Tu" Zrinka Ogreste, "Konjanik" redatelja Branka Ivande i "Ispod crte", redatelja Petra Krelje. Večeras se prikazuje film Jakova Sedlara "Milost mora". Milost mora hrvatski je film u kojem glume američki glumci Renee Estevez, Martin Sheen i Mike Bernardo. Ovaj film nije prikazan na ovogodišnjem Pulskom festivalu.

Sutra će biti prikazan film Zvonimira Jurića ?"naj koji će ostati neprimjećen", a u petak je na rasporedu film Gorana Rušinovića "Svjetsko čudovište". Osme Dane hrvatskog filma zatvorit će projekcija filma Krste Papića "Infekcija". Neslužbeno se doznaje kako je organizator odustao od otvaranja izložbe slika Stephana Lupina "Moji Anđeli", te kako će ovu humanitarnu izložbu otvoriti za Dan općine Orašje, 23. listopada.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara