Procurile informacije iz japanskih tvornica: iPad 3 izlazi 15.ožujka sljedeće godine?

Procurile informacije iz japanskih tvornica: iPad 3 izlazi 15.ožujka sljedeće godine?

Foto: AFP

NITI mjesec dana nakon što je riješena misterija iPhone 4S, internetom su već počele kolati razne glasine o novom Appleovom proizvodu kojeg "morate imati" - iPadu 3.

One se prvenstveno tiču datuma izlaska na tržište, a prema pisanju nekoliko japanskih tech portala, brojni izvori iz tvornica u kojima se proizvode komponente za Appleove uređaje, odali su im kako iPad 3 navodno izlazi na tržište 15. ožujka iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti izvori iz Japana tvrde kako će novi iPad imati ekran iste veličine kao i iPad 2, znači 9,7 inča, ali će biti nešto tanji od prethodnika. Zbog toga će na iPadu 3 biti smanjeni konektori, što znači da neće biti kompatibilan sa svim verzijama iPhoneova, iToucheva i iPadova.

Bez obzira na to što su "procurili" vrlo konkretni podaci, ove informacije ipak ne treba uzimati zdravo za gotovo, pogotovo ako se u obzir uzme primjer iPhonea 5 i svih glasina o njemu koje se zasad nisu ispunile. Dozu sumnje u realnost ovih navoda dodaje i insinuacija da će iPad 3 na tržište izaći u isto vrijeme kad i iPhone 5, što dosad nije bila praksa u Appleu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara