Procurile zakrpe za Windows Vista OS

Procurile zakrpe za Windows Vista OS

MICROSOFT je potvrdio da će zakrpe za njihov najnoviji operativni sustav Windows Vista, koje su nedavno procurile na internetu, biti dostupne svim korisnicima putem Windows Update-a u bližoj budućnosti.

Dvije zakrpe, nazvane "Vista Performance and Reliability Pack" i "Vista Compatibility and Reliability Pack" ovaj su vikend objavljene na jednoj internet stranici, nakon što su procurile iz grupe koja testira Windows Server 2008 operativni sustav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gledajući listu popravaka, između ostalih poboljšane performanse u Windows Vista sleep modu i ubrzavanje kopiranja i premještanja velikih direktorija, neki su korisnici zaključili kako bi te promjene mogle biti dijelom prvog Vista Service Pack-a (SP1). Mnogi poslovni korisnici zahtijevaju objavljivanje SP1 prije nego se odluče na prelazak sa Windows XP-a na novi OS, javlja Computerworld.

Te špekulacije Microsoft ipak nije potvrdio, već su dodali kako ne misle unapređivati Vistu samo preko service pack-ova, već preko svojeg Windows Update internet servisa.

Još uvijek nije službeno potvrđen datum objave ove dvije zakrpe, no korisnici i blogeri misle da bi mogle biti uključene u redovni mjesečni update koji će Microsoft objaviti 14. kolovoza.

M.S. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara