Program austrijskoga kulturnog foruma za početak 2004.

Koncerti, izložbe, filmske projekcije te gostovanja inozemnih predavača samo su dio bogate kulturne ponude koju je Austrijski kulturni forum Zagreb najavio, u sklopu svog programa, za siječanj i veljaču 2004.

Direktor Austrijskog kulturnog foruma Robert Sučić iznimno zanimljivim drži glazbeno-koncertni program, koji počinje 4. siječnja Novogodišnjim koncertom bečkog Ambassade Orchestera u varaždinskomu Hrvatskom narodnom kazalištu.

U zagrebačkom B.P. Clubu 10. i 11. siječnja, u sklopu festivala "6.Century of Blues", nastupaju Bluesbreakersi iz Villacha. Za veljaču je predviđeno gostovanje bečkog profesora gitare Lea Witoszynskyja s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom, u dubrovačkoj tvrđavi Revelin, te nastup fagotiste Milana Turkovića u Lisinskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Austrijski kulturni forum najavio je i nastavak svog ciklusa predavanja o osnovama znanja o starosti i starenju, u koji će biti uključeni ugledni predavači iz zemlje i inozemstva.

Izložba "Varšavski geto" autora Joea Heydeckera, koja će biti otvorena 25. siječnja u Židovskoj općini u Zagrebu, predstavlja fotografije prikupljene iz bečke Nacionalne biblioteke.

Iznimno značajan kulturni događaj je i objavljivanje "Gramatike gradišćanskohrvatskog jezika", koja će u Zagrebu biti predstavljena 24. veljače.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara