Prometne nesreće kod Limskog kanala i kod Dubrovnika otežavaju promet

Prometne nesreće kod Limskog kanala i kod Dubrovnika otežavaju promet

PREMA izvješću HAK-a, promet je pojačan prema unutrašnjosti, posebice na autocestama. Promet otežavaju i dvije prometne nesreće.

Zbog prometne nesreće kod Limskog kanala za sav je promet zatvorena dionica ceste između mjesta Kloštar i Brajkovići, a promet teče obilazno Istarskim ipsilonom između čvorova Medaki i Okreti.

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (D8) u mjestu Lozica pred mostom u Dubrovniku otežano se u koloni prometuje uz regulaciju prometne policije.
 
Promet je na većini cesta srednje gust. Pojačan je na prometnicama u smjeru unutrašnjosti, posebice na autocestama A6 Rijeka-Zagreb i A1 Zagreb-Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolona vozila ispred južnog ulaza u tunel Sveti Rok duga je oko 5,5 kilometara. Na naplati Lučko otvoreno je 10 izlaza, a kolona je duga oko jednog kilometra. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona vozila pred naplatom Trakošćan u smjeru Macelja duga je tri kilometra.

Zastoji su mogući duž Jadranske magistrale (D8) i Istarskog ipsilona, posebice u blizini turističkih središta. Vozače se moli za strpljenje i upozorava da poštuju ograničenje brzine.
 
Na graničnim prijelazima sa Slovenijom pojačan je promet osobnih vozila, no dužih čekanja na prijelaz granice nema. Trajekti plove prema redu plovidbe. 

I.M.
Foto: HAK Webcam

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara