Psihički bolesnik brutalno ubio majku

Psihički bolesnik brutalno ubio majku

U OSJEČKOJ Keršovanijevoj ulici noćas se dogodilo brutalno ubojstvo u kojem je ubijena starija ženska osoba. Po neslužbenim informacijama, ubijena žena je majka psihički bolesnog 29-godišnjaka koji živi na istoj adresi.

Prema podacima koje smo dobili iz PU osječke, nakon dojave o narušavanju javnog reda djelatnici policije su izašli na teren radi utvrđivanja činjenica.

Osim remećenja javnog reda, policija je ustanovila da se na kućnom broju 24 dogodilo vrlo brutalno ubojstvo. Ubijena je starija ženska osoba, čiji identitet policija zasad nije pouzdano utvrdila.

Načelnik PU osječke potvrdio je za Index.hr da je policija privela hrvatskog državljanina koji je živio u kući u kojoj je pronađena ubijena žena te da on prilikom uhićenja nije pružao otpor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policiji je poznato i to da je privedeni osumnjičenik bio psihički liječena osoba. Prema dosad prikupljenim podacima, ubojstvo je izvršeno hladnim oružjem, a motivi ubojstva nisu poznati. Očevid je u tijeku.

Načelnik ureda načelnika te PU Stipo Rimac rekao je na konferenciji za novinare kako je riječ o ubojstvu kakvo već dugo nije zabilježeno na tom području, budući da je počinjeno sjekirom i nožem. Identitet usmrćene žene morao se utvrđivati na Odjelu za patologiju osječke Kliničke bolnice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara