Pula: Nastavnik učeniku slomio nos

PROTIV nastavnika koji je u rovinjskoj osnovnoj školi razbio nos učeniku bit će podnesena kaznena prijava za kažnjivo djelo zapuštanja i zlostavljanja malodobnika, rečeno je danas na konferenciji za novinare u istarskoj Policijskoj upravi.

Policija je dobila nalaz dr. Ivice Donkića s Odjela za bolesti uha, grla i nosa pulske Opće bolnice, u kojemu stoji da je učeniku slomljena nosna kost, zbog čega će biti operiran, rekao je načelnik Ureda načelnika PU-a Marko Petković.

Zbog nanošenja teške tjelesne ozljede učeniku policija će protiv 30-godišnjeg nastavnika fizike Paola Krelje podnijeti kaznenu prijavu za kažnjivo djelo zapuštanja i zlostavljanja malodobnika, rekao je Petković.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident se dogodio u ponedjeljak, 3. ožujka, kad je u hodniku rovinjske Osnovne škole ´Vladimira Nazora´ došlo do fizičkog obračuna između nastavnika Krelje i 14-godišnjeg učenika Nikole Beškera.

Učenikov otac Đuro Bešker je u razgovoru s novinarima rekao da mu smeta što u toj školi smatraju kako se njegov sin, koji je ´ni bolji ni gori od drugih´, problematično ponaša i da je dežurni krivac, ali da ne kani tužiti nastavnika Krelju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara