Pula: Trećeosumnjičeni za bombaški napad predao se policiji

TREĆEOSUMNJIČENI za bombaški obračun, koji se 20. veljače ove godine dogodio u pulskom naselju Šijana, Ante Zirdum (45) iz Pule, kojega se tereti za pokušaj ubojstva i ugrožavanje sigurnosti života i imovine, danas se u 9 sati dragovoljno predao djelatnicima granične policije u Slavonskom Brodu, nakon što je stigao iz BiH, potvrdila je glasnogovornica PU istarske Štefanija Prosenjak Žumber.

Županijski državni odvjetnik Vlatko Nuić u izjavi novinarima također je potvrdio da se Ante Zirdum predao graničnoj policiji u Slavonskom Brodu te da je na putu za okružni zatvor u Puli gdje će ga saslušati istražni sudac Eugen Pustijanac.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zirdumov branitelj, pulski odvjetnik Milenko Ilić rekao je novinarima da će tijekom 24 sata njegov branjenik iz Slavonskog Broda biti prepraćen u Istražni centar Županijskog suda u Puli.

Dvojica osumnjičenih za sudjelovanje u tom bombaškom obračunu, u kojemu nije bilo ozlijeđenih, a oštećeno je nekoliko vozila, 32-godišnji Milan Štifanić i 33-godišnji Dalibor Ukota iz Pule pušteni su iz pritvora 16. svibnja.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara