"PUNO PREVIŠE" 5. STUDENOGA U UMJETNIČKOM PAVILJONU

Na izložbi fotografija "Puno previše", koja će biti otvorena 5. studenoga u Umjetničkom paviljonu, predstavit će se 12 hrvatskih fotografa čiji provokativni uradci prelaze granice definicije fotografije.

Svi oni, kako je istaknuto na današnjoj konferenciji za novinare, tretiraju stvarnost kroz prizmu zagušenosti, bizarnosti i kiča.

Autor koncepcije izložbe Tihomir Milovac naglasio je kako izložba, kroz medij fotografije, dodiruje opću klimu i stanje duha umjetnosti našeg doba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Puno previše" samo po sebi konotira nešto negativno i nenormalno, a organizatori i autori istaknuli su da je upravo taj trenutak poticajan, s obzirom na to da se umjetnost događa izvan sfere normalnog, prikazujući tako djeliće kaotičnog svijeta.

Istodobno upozoreno je i na neke iznimno provokativne fotografije vezane uz temu seksa.

Organizator je izložbe Hrvatski fotosavez, a posjetitelji će do 28. studenoga moći razgledati radove Marijana Crtalića, Petra Dabca, Danka Friščića, Ane Hušman, Denisa Kraškovića, Davora Mezaka, Milomira Repca Zvezde, Frane Rogića, Šime Strikomana, Sandre Vitaljić, Sonje Vuk i Igora Zlobeca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara