Pupovac: SDSS neće podržati Polančeca, koalicija neće biti žrtva jednog problema

Pupovac: SDSS neće podržati Polančeca, koalicija neće biti žrtva jednog problema

Tekst: P.V.
Foto: Bruno Konjević / Cropix

MILORAD PUPOVAC, jedan od žešćih kritičara Damira Polančeca među koalicijskim partnerima, na Markovom se trgu pojavio oko 17 sati, obavio razgovor s Jadrankom Kosor pa zatim porazgovarao i s novinarima kojima je jasno kazao da ministar gospodarstva i potpredsjednik Vlade u Saboru ne može računati na podršku njegove stranke.

"Stajališta SDSS-a već su poznata i ja sam ih danas prenio i premijerki. Vjerujem da se radi o problemu koji se mora rješavati u Vladi, a ne u Saborskim klupama. Ali ako se u Saboru bude o tome glasalo, klub SDSS-a, kao i neki drugi klubovi, neće podržati Polančeca", kaže Pupovac, ali ipak dodaje da se koalicija neće raspasti zbog ovog jednog problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam da će koalicijski partneri vrlo brzo pronaći zajednički stav o pristupu Podravci. Vjerujemo da mora doći do promjena, a u razgovoru ćemo vidjeti koji je za to najbolji način", kazao je Pupovac koji ne krije da bi mu najdraže bilo da Polančec podnese ostavku, ali ne želi nagađati hoće li se to dogoditi ili ne.

"Dio stvari je u Polančecovim rukama, a što se mene tiče volio bih da on stvari u svojim rukama drži što je više moguće, ali nisam siguran da je to tako. Bilo bi puno bolje da Polančec ovaj slučaj rješi sam, ali ako bude potrebno koalicija će zauzeti stav. Sasvim sigurno nećemo biti žrtva jednog slučaja i jednog problema", podvukao je Pupovac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara