Pušteni kući vojnici koji su jutros s Hvara dovezeni u splitsku bolnicu

DESET vojnika, pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske, koji su rano jutros dovezeni na Zarazni odjel splitske bolnice Križine s otoka Hvara, gdje su bili angažirani na gašenju požara, pušteni su kući i osjećaju se dobro, izjavio je zamjenik glasnogovornika Ministarstva obrane puk. Zoran Komar.

U splitsku bolnicu, kako je rekao, dovezen je jedan časnik, jedan dočasnik i osam vojnika, zbog želučanih tegoba i nakon ukazane medicinske pomoći i infuzije pušteni su kući. Po Komarovim riječima vjerojatno se radilo o dimu i umoru, zbog boravka na požarištu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U splitsku bolnicu Križine oko 4,30 sati helikopterom s Hvara dovezeno je deset vojnika, jer su pokazivali znakove slabosti, izjavio je dežurni liječnik u bolnici Dragan Ledina. On je rekao kako se ne radi ni o čemu ozbiljnijem. Dodao je kako je njegova kolegica, koja je bila dežurna, vojnicima dala infuziju, obavila pretrage i kako nije bilo razloga za zadržavanje u bolnici, pušteni su kući.

Državni je centar za obavješćivanje izvijestio jutros da je s Hvara u Split prebačeno 10 vojnika koji su bili na gašenju požara, zbog trovanja hranom.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara