PUZ: U protekla 24 sata 71 kažnjivo djelo

U PROTEKLA 24 sata na području zagrebačke Policijske uprave (PUZ) dogodilo se 71 kažnjivo djelo osam razbojstava, dvije drske krađe, 20 teških provalnih krađa, jedna teška krađa, 10 krađa, šest džepnih krađa i 15 ostalih kažnjivih djela, rečeno je danas na konferenciji za novinare u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Ukradeno je devet osobnih automobila, a policija je pronašla dva. Dovršeno je i 14 kriminalističkih obrada.

Policija je obavila očevid 36 prometnih nesreća. U sedam prometnih nesreća osam je osoba lakše ozlijeđeno, a u 29 prometnih nesreća samo su oštećena vozila.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri čišćenju dvorišta u Tomićevoj ulici u središtu Zagreba radnik Čistoće pronašao je jučer u 11,20 sati dvije ručne bombe M-75. Bombe je preuzela policija, rečeno je na konferenciji za novinare.

Iz skladišta tvrtke u Hrvatskom Leskovcu na neutvrđen je način ukradena veća količina akumulatora, alkoholnih pića, motornog ulja i žarulja. Procjenjuje se da je šteta veća od 100 tisuća kuna, a policija je priopćila da je ta teška krađa počinjena od 6. studenoga do 6. prosinca.

Jučer je na Črnomercu ukraden audi A6, u vlasništvu leasing poduzeća, a šteta se procjenjuje na 400 tisuća kuna. Na Trešnjevci je u noći s 9. na 10. prosinca ukradena toyota RAV zagrebačkih registarskih oznaka, u vlasništvu leasing poduzeća, kojom se koristio jedan građanin. Šteta se procjenjuje na 200.000 kuna.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara