Račan doživio lakšu prometnu nesreću

Račan doživio lakšu prometnu nesreću
IVICA RAČAN jučer je oko 18 sati doživio lakšu prometnu nesreću kada je na njegov službeni automobil odozada naletio pijani vozač sa svojim automobilom.

Predsjednik SDP-a sjedio je na mjestu suvozača u stranačkoj Renault Laguni koja je stajala u koloni. Tada je na Lagunu naletio neregistrirani sivi Daihatsu kojim je upravljao nezaposleni hrvatski branitelj 29-godišnji D.K.

D.K. je iz auta izašao teturajući, piše Jutarnji list, te je odmah priznao da je pod utjecajem alkohola. Prema vlastitim tvrdnjama rekao je da je popio 5 piva, a alkotestom je utvrđeno da mu je koncentracija alkohola u krvi bila 2,86 g/kg.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada sam vidio auto ispred, krenuo sam kočiti. Ja kočim, ali kočnice ne rade i što sad. Što ima veze što sam udario Račana? Račan kao i svi drugi. Imao sam je i puno težih nesreća.” - rekao je D.K, prenosi Jutarnji list.

U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta procijenjena je na oko 11.000,00 KN.

Ivica Račan odmah je napustio mjesto nesreće na kojem je ostao vozač stranačke Lagune, koji je rekao kako je primijetio da će ih auto odozada udariti pa je upozorio Račana da bude spreman na udarac.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara