Račan još najmanje tjedan dana ostaje u bolnici, započelo zračenje desnog ramena

NAKON što je tijekom prijepodneva izvršen medicinski pregled Ivice Račana, liječnički konzilij odlučio je predsjednika SDP-a na dodatnih tjedan dana zadržati u bolnici.

Liječničkim pretragama kojima je Račan podvrgnut u KBC-u Zagreb na Rebru utvrđen je dobar učinak do sada provedenog liječenja, te se isto nastavlja prema ranije utvrđenom planu.

Započeto je zračenje desnog ramena te je liječnički tim odlučio da se produži Račanov boravak u bolnici za najmanje tjedan dana.

Odlazak na kućno liječenje odgođen je kako bi se izbjeglo svakodnevni prijevoz od kuće do bolnice, stoji u priopćenju SDP-ovog ureda za odnose s javnošću koje potpisuje voditeljica ureda Gordana Grbić.

Ivica Račan je 25. ožujka hospitaliziran na zagrebačkom Rebru gdje mu je izvršeno ciljano zračenje tumora ili "gama-knife" zbog metastaza u glavi, a dan kasnije mu je operirano rame.

Prije mjesec dana Račan je objavio da se zbog zdravstvenih tegoba i liječenja privremeno povlači iz politike, a dužnost predsjedanja strankom povjerio je Željki Antunović.

I.K.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara