RAČAN: solističke marketinške akcije ministara neće biti dozvoljene

Članovi Vlade suglasili su se da u idućih 5 do 6 mjeseci prioritet u njihovu radu budu strateški vladini prioriteti, a ne pojedinačni stranački interesi, rekao je novinarima premijer Ivica Račan danas, nakon radnog sastanka Vlade. L

Premijer je najavio kako će od ministara koji se ne mogu toga pridržavati tražiti da svoj posao u tih 5-6 mjeseci prepuste drugima.

Predsjednik Vlade najavio je veću otvorenost i odgovornost Vlade prema javnosti, te usklađenost u predstavljanju njenih rezultata. Bez koordinacije u Vladi solističke marketinške akcije ministara i ministarstava neće biti dozvoljene, izričit je bio Račan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Potvrdio je da su se s takvim stavom suglasili i ministri Radimir Čačić i Željko Pecek, koje su mediji proteklih dana najviše prozivali zbog soliranja.

Premijer je najavio da će se u Vladi formirati svojevrsni informacijski pool te da će njegov savjetnik za komunikaciju postati Krešimir Macan, sadašnji predstavnik za odnose s javnošću HRT-a.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara