Radna noć za razbojnike s područja Črnomerca

NOĆAS su oko 2.20 sati na području Črnomerca, Zagrebačka avenija, na benzinskoj postaji Antunović, nepoznati razbojnici pretukli 31-godišnjeg kineskog državljanina te mu oteli više od 10.000 kuna, priopćila je PU zagrebačka.

Pri izlasku iz kasina koji se nalazi u sklopu benzinske postaje, s leđa su mu prišli nepoznati počinitelji, šakama ga udarili po glavi, zbog čega je kineski državljanin pao na tlo, stoji u priopćenju.

Dok je ležao na tlu iz odjeće su mu otuđili novac i udaljili se s mjesta događaja. Kineski je državljanin lakše ozlijeđen (zadobio je hematome po licu).

Na Črnomercu opljačkana i Billa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoć je oko 21.15 sati nepoznati maskirani razbojnik opljačkao trgovački centar Billa na Črnomercu, priopćila je PU zagrebačka.

Razbojnik je ostao u prodajnom prostoru nakon zatvaranja trgovačkog centra, s leđa prišao 25-godišnjem zaštitaru, uperio pištolj u njega i zajedno s njim ušao u prostoriju u kojoj je pet zaposlenica radilo obračun.

Nakon što je zaštitara više puta udario nogom po tijelu, iz kasa je otuđio novac i napustio mjesto događaja. Materijalna šteta nije utvrđena.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara