Radnika u kamenolomu ubio njegov mobitel

POLICIJA je pronašla mrtvog 33-godišnjeg radnika kamenoloma s rastopljenim mobitelom prilijepljenim za njegova prsa. Čovjek, koji je proglašen mrtvim po dolasku u bolnicu imao je velike opekline na prsima, slomljenim rebrima te je imao i unutarnje krvarenje, rekao je doktor.

"Kada je primljen u hitni odjel, rastopljen mobitel bio mu je prilijepljen na lijevu stranu košulje", rekao je Kim Hoon, profesor na hitnom odjelu Nacionalne Sveučilišne bolnice u Changbuku, koji je pregledao preminulog.

"Ne mogu smisliti niti jedan drugi uzrok smrti osim onoga da mu je najvjerojatnije mobitel eksplodirao", rekao je Kim. Policija i dalje istražuje nesretni događaj i mogućnost kako je mobitel eksplodirao. Jedna od mogućnosti je ta da je eksplozija uzrokovana neispravnom baterijom, uzrok će se sa sigurnošću znati tek nakon desetak dana kada se sprovedu sva istraživanja.

"Žrtva je pronađena kako leži pored stroja za iskapanje zemlje u kamenolomu koji se nalazi stotinjak kilometara sjeveroistočno od Seoula". Jedini očevidac, Kwon Young-sup, suradnik preminulog, rekao je kako je mobitel na tijelu unesrećenog koji je ležao na podu još uvijek gorio te je prvo morao ugasiti vatru.


V.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara