RADOŠ: LIBRA ĆE I DALJE JAVNO PODUPIRATI VLADU

Libra će i u sljedećem razdoblju javno podupirati Vladu i njezine zacrtane reforme, te se protivi bilo kakvim podilaženjima i popuštanju socijalnim pritiscima, zaključeno je na današnjim unutarstranačkim razgovorima Libre u Olimpijskome centru Bjelolasici.

Predsjednik Libre Jozo Radoš izjavio je u telefonskom razgovoru za Hinu kako će Stranka liberalnih demokrata podupirati Vladu sve dok ustraje u reformama.

´Protiv smo bilo kakvih podilaženja biračima i pojedinim socijalnim skupinama. Čvrsto inzistiramo na zacrtanim reformama i protivimo se lakim rješenjima i lažnim obećanjima´, poručio je Radoš.

Istaknuo je kako je stajalište te stranke da bi se parlamentarni izbori u Hrvatskoj trebali održati u proljeće iduće godine, a održavanje izbora ove godine, dodao je, bit će nužno jedino u slučaju odstupanja od reformi i unutarkoalicijskih svađa.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Libra se zauzima da se novi izborni zakon donese u roku od dva mjeseca, a da se izbori održe prema sadašnjem zakonu, istaknuo je.

Članovi Vijeća i Glavnog odbora Libre unutarstranačke će razgovore na Bjelolasici nastaviti i sutra.

Svrha je tih razgovora, tvrde u Libri, razmotriti aktualno političko stanje, doprinos Libre ostvarenju Vladina programa, te planirati buduće aktivnosti te stranke kako bi jače utjecala na proces izgradnje Hrvatske kao prosperitetne zemlje liberalne demokracije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara