Raiffeisen Leasingu nagrada za najveću produktivnost

RAIFFEISEN LEASING d.o.o. Hrvatska osvojio je nagradu za najveću produktivnost u 2004. godini, u konkurenciji devet Raiffeisen leasing kuća u Središnjoj i Istočnoj Europi.

Nagrada je dodijeljena na temelju izračuna produktivnosti kao omjera troškova i prosječne aktive (produktivnost= troškovi / prosječna aktiva), a dodijelio ju je Raiffeisen Leasing International iz Beča. U konkurenciji su bile Raiffeisen leasing kuće iz Mađarske, Češke, Slovačke, Poljske, Rusije, Slovenije, Srbije i Crne Gore, te Bosne i Hercegovine.

U prva četiri ovogodišnja mjeseca Raiffeisen Leasing ostvario je 1.528 novih ugovora ukupne vrijednosti 48,5 milijuna eura. Najveći broj sklopljenih ugovora, njih 80 posto, odnosilo se na leasing vozila; broj sklopljenih ugovora leasing opreme iznosio je 17,5 posto a ostatak se odnosio na leasing nekretnina i plovila. Iako je još uvijek najveći udjel leasinga vozila, sve veću važnost dobiva i financiranje opreme i plovila, u čemu Raiffeisen Leasing zauzima sve značajnije mjesto na tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 14 aktivnih leasing kuća u Hrvatskoj, Raiffeisen Leasing je u prošloj godini zauzeo visoko drugo mjesto prema ostvarenom ukupnom prihodu te treće mjesto prema realizaciji. Još uspješnije poslovanje nastavilo se i u prvih pet mjeseci ove godine kada se RL s trećeg probio na drugo mjesto prema realizaciji ugovora.

Tijekom 2004. godine Raiffeisen leasing je imao 3.056 sklopljenih ugovora, ukupne vrijednosti 101,2 milijuna eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara