Ranjen suvlasnik Nove TV Ivan Ćaleta

Ranjen suvlasnik Nove TV Ivan Ćaleta
IVAN ĆALETA (48), suvlasnik Nove TV, lakše je ranjen iz vatrenog oružja u desnu nogu sinoć nešto poslije 21 sat u užem središtu Zagreba i nakon toga je sam potražio pomoć u Kliničkoj bolnici "Dubrava", doznaje se u zagrebačkoj policiji.

"Ivan Ćaleta bio je na uglu Zvonimirove i Bauerove ulice kada je osjetio bol u desnoj nozi i vidio krv na potkoljenici", kazala je Hini glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Po njezinim riječima, Ćaleta je zatim sjeo u svoj automobil "mercedes" i sam se odvezao u bolnicu. Ranjavanje nije prijavio policiji on, nego je to učinio liječnik koji mu je pružio pomoć.

Ćaleti je jednim hicem prostrijeljen list desne potkoljenice, a drugim je okrznuta lijeva potkoljenica.

Riječ je o lakšim ozljedama jer zrna nisu oštetila kosti, kazala je Vulama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dodala je da za sada nema drugim podataka o događaju te da se ne zna tko je, zbog čega i iz kakvog oružja pucao u Ćaletu.

"Policijski službenici su trenutno u bolnici gdje uzimaju izjavu od napadnutog Ivana Ćalete", kazala je glasnogovornica Gordana Vulama, dodavši kako je sve dosadašnje informacije policija saznala od liječnika.

Ćaleta je jedan od vlasnika Nove TV, komercijalne televizije s nacionalnom koncesijom.

Kako se doznaje na Odjelu Hitne kirurgije Kliničke bolnice "Dubrava", Ćaleti je na potkoljenici uspješno izveden kirurški zahvat, on se osjeća dobro i slijedi mu oporavak.


                                   Fotografija:www.novilist.hr
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara