Raspisana tjeralica za huliganima koji su pucali ispred Petog elementa

ZAGREBAČKA policija izdala je tjeralicu za dvojicom mladića koji su, u noći sa subote na nedjelju, pucali pred klubom Peti element te nastrijelili troje ljudi.

19-godišnji Simone Osmanović i 20-godišnji Feho Osmanović od ranije su poznati policiji zbog više počinjenih kaznenih djela. Nakon pucnjave su pobjegli u crvenom automobilu.

Podsjetimo, do pucnjave ispred kluba koji se nalazi u Tratinskoj ulici, došlo je oko 2.25 sati. Dvije skupine mladića su se u klubu verbalno sukobile, a nakon naguravanja unutar kluba, obračun je nastavljen na ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo su Osmanovići uskočili u automobil, iz kojeg su zapucali prema klubu. Pritom su nastrijelili 20-godišnju Ivanu K., koju je metak pogodio u predjelu lakta, 21-godišnjeg Josipa P., kojem je prostrijeljena potkoljenica, i 17-godišnjaka, koji su se u tom trenutku našli ispred kluba. Liječnička im je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.

Meci su fijukali i iznad glava 22-godišnjaka, 21-godišnjaka, 19-godišnjaka, 19-godišnjakinje te troje 17-godišnjaka koji su se zatekli pred klubom, međutim srećom, nitko od njih nije ozlijeđen.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara