Rastreseni Vladimir Šeks: Ispravak netočnog navoda, zastupnik Davor Šuker!

Foto: Damjan Tadić / Cropix

VLADIMIR ŠEKS danas je u Saboru očito bio rastresen. Možda mu je koncentraciju omela ispovijest Ivana Zovaka koju je ekskluzivno objavio Index ili ga mori neki drugi problem, ali na saborskoj sjednici očito nije bio pretjerano fokusiran. Pa je tako dugogodišnjeg stranačkog kolegu i suradnika prekrstio u - planetarno poznatog nogometaša Davora Šukera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispravak netočnog navoda, Davor Šuker", najavio je predsjedavajući Sabora Šeks bivšeg ministra financija Ivana Šukera, koji ga je samo zbunjeno gledao. Nakon što je izazvao provalu smijeha među zastupnicima, Šeks se ipak ispravio pa prozvao Šukera njegovim pravim imenom, čime je počelo ispravljanje netočnog navoda SDP-ovog zastupnika Arsena Bauka.

Bauk je, naime, zatražio da se sportski klubovi u potpunosti preoblikuju u dionička društva, te je direktno opleo po Zdravku Mamiću kazavši da je nelogično da se netko javno hvali desecima milijuna eura zarade od transfera, od čega država nije vidjela niti lipe. Ispravljajući netočni navod, Šuker je Bauku rekao da bi se iznenadio kada bi znao koje su cifre Dinamo i Hajduk uplatili u državni proračun, ali točne brojke nije mogao otkriti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara