Ravnatelj KB Split: Tko jebe ministra!

Ravnatelj KB Split: Tko jebe ministra!

RAVNATELJ kliničke bolnice u Splitu, dr. Dujomir Marasović, je odgovarajući na novinarski upit kako će ministar zdravstva Neven Ljubičić reagirati na najnoviji skandal u njegovoj bolnici, kazao: "Tko jebe ministra!"

Podsjetimo, Slobodna Dalmacija u ponedjeljak je objavila da je u KB Split troje djece zaraženo hepatitisom C putem transfuzije, nakon čega su splitsku bolnicu počeli opsjedati zabrinuti roditelji djece koja su primila transfuziju u toj bolnici.

Ravnatelj splitske bolnice dr. Dujomir Marasović je svojim liječnicima zabranio svaki kontakt s novinarima, a u bolnici su prvo nijekali informaciju o zarazi, da bi naknadno ustvrdili kako je do zaraze ipak došlo. No, tvrde kako nije utvrđena uzročno-posljedična veza između transfuzije i zaraze, ali ističu kako je zbog svega pokrenuta istraga.

No, vrlo zanimljiv dio cijele priče je i izjava ravnatelja splitske bolnice dr. Dujomira Marasovića, koji je na upit novinara Slobodne Dalmacije o tome kako će reagirati ministar zdravstva Neven Ljubičić na najnoviji skandal, odgovorio: "Tko jebe ministra!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznajemo, dr. Marasović je nakon objave sporne izjave u Slobodnoj Dalmaciji poslao pismo ministru Ljubičiću u kojem demantira tu izjavu, te tvrdi da to nikad nije rekao novinaru "Slobodne".

No, Index je u utorak poslijepodne razgovarao s dvije osobe, u čiju vjerodostojnost ne postoji ni trunka sumnje, koje su osobno čule te riječi dr. Marasovića.

N.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara