Razlog ubojstva u Primoštenu uvjerenje da ga supruga i susjedi truju?

Razlog ubojstva u Primoštenu uvjerenje da ga supruga i susjedi truju?

POLAKO se doznaju detalji obiteljske tragedije koja je jutros potresla stanovnike sela Šarići, pokraj Primoštena. I u ovom slučaju najvjerojatnije je riječ o teškoj psihičkoj rastrojenosti, koja je dovela do ubojstva i samoubojstva.

Glas Dalmacije javlja kako je 56-godišnji Milorad Radosavljević svoju 56-godišnju suprugu Lorenu ubio jer je mislio da ga ona i susjedi truju. Zatim je presudio i sebi. Prema neslužbenim informacijama, večer prije ubojstva Radosavljević je suprugu pretukao tupim predmetom. Potom je nju i sebe usmrtio pucnjem iz automatske puške - kalašnjikova, piše Glas Dalmacije.

Tijela mrtvih supružnika je pronašao njihov 19-godišnji sin Aleksandar, koji je danas oko 10 sati u PP Primošten prijavio kako mu je otac ubio majku, a potom i sebe.

Tragediji su navodno prethodile godine zlostavljanja supruge, a Radosavljević, koji se prije 30-ak godina doselio iz Leskovca u Srbiji, i sa susjedima je bio u lošim odnosima. S obzirom da je tijekom rata bio pripadnik Hrvatske vojske, pretpostavlja se kako je oružje zadržao iz tog vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovila se Pula?

Mještani obiteljsku tragediju, zbog sumnje u trovanje, kao navodnog motiva ubojstva, uspoređuju s onom koja je 8. studenog potresla Pulu.

Podsjetimo, 46-godišnji Damir Voschion je, zbog navodne sumnje da ga truju, usmrtio svog 70-godišnjeg oca Renata, 40-godišnjeg brata Deana i njegovu 36-godišnju suprugu Natašu, te svoje nećake, dvomjesečnog Maura i sedmogodišnju Karlu.

I.M.
Foto: Glas Dalmacije

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara