Razlog ubojstva u Primoštenu uvjerenje da ga supruga i susjedi truju?

POLAKO se doznaju detalji obiteljske tragedije koja je jutros potresla stanovnike sela Šarići, pokraj Primoštena. I u ovom slučaju najvjerojatnije je riječ o teškoj psihičkoj rastrojenosti, koja je dovela do ubojstva i samoubojstva.

Glas Dalmacije javlja kako je 56-godišnji Milorad Radosavljević svoju 56-godišnju suprugu Lorenu ubio jer je mislio da ga ona i susjedi truju. Zatim je presudio i sebi. Prema neslužbenim informacijama, večer prije ubojstva Radosavljević je suprugu pretukao tupim predmetom. Potom je nju i sebe usmrtio pucnjem iz automatske puške - kalašnjikova, piše Glas Dalmacije.

Tijela mrtvih supružnika je pronašao njihov 19-godišnji sin Aleksandar, koji je danas oko 10 sati u PP Primošten prijavio kako mu je otac ubio majku, a potom i sebe.

Tragediji su navodno prethodile godine zlostavljanja supruge, a Radosavljević, koji se prije 30-ak godina doselio iz Leskovca u Srbiji, i sa susjedima je bio u lošim odnosima. S obzirom da je tijekom rata bio pripadnik Hrvatske vojske, pretpostavlja se kako je oružje zadržao iz tog vremena.

Ponovila se Pula?

Mještani obiteljsku tragediju, zbog sumnje u trovanje, kao navodnog motiva ubojstva, uspoređuju s onom koja je 8. studenog potresla Pulu.

Podsjetimo, 46-godišnji Damir Voschion je, zbog navodne sumnje da ga truju, usmrtio svog 70-godišnjeg oca Renata, 40-godišnjeg brata Deana i njegovu 36-godišnju suprugu Natašu, te svoje nećake, dvomjesečnog Maura i sedmogodišnju Karlu.

I.M.
Foto: Glas Dalmacije

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara